Fast i #meta träsket – det här är #014 av #blogg100

Klickar jag på ”Alla inlägg” under ”Inlägg” finns det massor med utkast till inlägg jag vill slutföra och kommer att slutföra någon dag. Men just idag finner jag mig åter skrivandes ett metainlägg.

Jag har inte kvantifierat några mål för #blogg100 men när ni läser detta har jag nått en milstolpe genom att ha fler än 72 views på en dag. Med lite tur kommer jag idag också att toppa antalet besökare under en dag.

Statistiken är intressant att följa och jag börjar upptäcka saker jag vill förändra. Till exempel vill jag få ner avvisningsfrekvensen på drygt 67%. Det ställde jag en fråga om i #blogg100 gruppen på Facebook.
Två andra saker som jag vill öka är antalet sidor besökare besöker vid varje tillfälle samt öka längden på varje besök. Siffrorna för den senaste veckan är 1,7 sidor/besök och 2:40 min/besök.

Jag har ingen aning om siffrorna ovan är bra eller dåliga varför jag är väldigt intresserad av era funderingar eller tips både vad gäller kvantitet och kvalitet på siffrorna.

Satt också och tittade på söktermer som gjort att besökare landat här. Den roligaste är ”laga dammsugarslang”. Inte så konstigt med tanke på #010 som handlar om just dammsugare.

Jag tror att alla som deltar i #blogg100 vill nå ut med sitt skrivande och skapa ett rykte. Hittade ett Henry Ford citat hos Swissmiss (@swissmiss) som smmanfattar det väldigt bra. Se det som pepp när inspirationen tryter.

(Här hade jag tänkt att publicera en skärmdump från sidan men det gick inte för något har hänt med rättigheterna hos Binero när jag migrerade till Binero 2.0 – mitt fel att jag inte kollat det. Ni får hålla tillgodo med citatet).

“You can’t build a reputation on what you’re going to do.”
Henry Ford

Därför alla #blogg100 bloggare. Ge inte upp, fortsätt och din blogg kommer att leva mer för varje dag.

Klart slut.

10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *