Dagens utvecklande frukost – det här är #038 av #blogg100

Vi är några stycken som ses varje månad för att prata socialmedier. Idag sågs vi över en frukost strax efter att staden börjat vakna. Vi pratade om Facebooktävlingar, föräldrars ansvar att vara på nätet, hur olika sajter rankar sidor och håller folk på att fly Facebook och i så fall till vad. Några riktiga svar kom vi inte fram till men det gav mycket föda till tanken och kommer förhoppningsvis att generera en del blogginlägg.

Det finns några anledningar till att de här mötena blir bra. Vi byter miljö och träffar andra människor än de vi normalt umgås med. Alla har olika bakgrund, erfarenhet och syn på saker vilket gör att alla kan utvecklas. Enligt min mening sker den här typen av möten alldeles för sällan.

Ta initiativet till att skapa en grupp med spännande människor och träffas regelbundet för att prata om intressanta, utvecklande ämnen. Alla vinner på det.

Uppdatering: Uppdaterat rubriken till rätt nummer, från #037 till #038. Tack @deeped för heads up.

 

K 69

4 reaktion på “Dagens utvecklande frukost – det här är #038 av #blogg100

    1. Joachim Keim

      🙂 Kommer du ner på Webcoast så kan du få träffa oss. Annars får du hålla oss uppdaterade på din planering så får vi nog till det.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *