30 000 tweets senare – det här är #060 av #Blogg100

Av en slump såg jag idag att jag var på tweet 29 999. Min 30 000:e tweet blev då en i sig egentligen helt meningslös meta-tweet. Meningslös för att den inte tillför något. Ändå skrev jag den för alla dessa 30 000 tweets betyder något.
Skärmavbild 2013-03-23 kl. 21.03.25

 

När jag för nästan fyra år sedan loggade in och skrev min allra första tweet var det mest för att försöka lista ut vad twitter kunde vara för något. Nu är twitter som ett ständigt pågående cocktailparty och en del av livet. Såklart finns det många som fortfarande inte förstår varför det finns och vad det ska vara bra för. Kanske kommer dom också att se ljuset någon gång.

Med twitter har jag lärt känna en massa nya människor som jag troligen aldrig lärt känna annars för att de rör sig i helt andra kretsar än jag eller lever i en annan del av världen. Genom alla nya kontakter lär jag mig ständigt nya saker, får insikter och nya perspektiv men inte minst är det ibland ett rent nöje.

Några av alla nya kontakter har dessutom blivit riktigt goda vänner, goda vänner även i köttvärlden. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni vet vilka ni är.

Tweet on folks!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *