Uppdaterat: Le Pain Francaise slirar på Facebook? – det här är #076 av #Blogg100

Göteborgs-Posten har granskat Café-kedjan Le Pain Francaise. Jag ställde tidigare ikväll frågan på deras Facebooksida om hur de ser på granskningen. Den låg där ett tag och sedan var den borta.

Något verkar vara skumt med vad som händer på deras sida. Extra skumt när jag vinnlagt mig om att ställa en ärlig fråga om att få deras syn på granskning och sedan får det här till svar på om de stängt av kommentarerna.

Skärmavbild 2013-04-08 kl. 23.31.15

Uppdaterar när jag fått lite klarhet i vad som händer.

Uppdaterat 2013-04-09, 15:03.

Le Pain Francaise har inte raderat mina inlägg. Däremot betedde sig Facebook lite skumt hos mig. Detta i kombination med att Le Pain Francaise inte svarade på min fråga under inlägget utan genom att svara på en helt annan kommentar gör det virrigt. I skenet av deras agerande i stort i samband med GP´s granskning och allt som framkommit ser det ut som en tydlig strategi från deras sida – ducka med huvudet i sanden. Kommer att blir fler inlägg om Le Pain Francaise.

10
10
10

En reaktion på “Uppdaterat: Le Pain Francaise slirar på Facebook? – det här är #076 av #Blogg100

  1. chefstomaten/Kristina Svensson

    Jag recenserar emellanåt caféer i Göteborg på min blogg (tomatsallad.nu). Jag har i princip varit förskonad från troll i kommentarsfältet. Med ett undantag och det är när jag skrivit om Le Pain Francais. Jag har hissat och dissat många caféer utan reaktioner men så fort jag skrivit något negativt om Le Pain F har mitt omdöme blivit ifrågasatt. Jag har aldrig trott att det varit en slump och det tror jag inte nu heller.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *